Udrea: Crin Antonescu, al patrulea bărbat din sloganul de campanie: Mă ''băteam'' cu el la coafor

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech
Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Elena Udrea continuă seria dezvăluirilor despre bărbații care se află în spatele sloganului de campanie ''O femeie cât zece bărbați''. Cel de-al patrulea bărbat este nimeni altul decât Crin Antonescu. 

Candidata independentă pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, mărturisește că îi este dor de Crin Antonescu, chiar și de momentele în care se certa pentru un loc la coafor.

Mi-e dor de vremurile în care mă certam cu Crin Antonescu, fie şi pentru un loc la coafor. Deşi este un personaj foarte carismatic şi un foarte bun orator, Crin Antonescu a eşuat în politică din cauza egoului foarte mare şi a laşităţii.

A ţinut să-l suspende pe Traian Băsescu în 2014 doar pentru că nu mai avea răbdare doi ani. Şi acesta a fost începutul sfârşitului pentru el. Apoi, este vinovat de ascensiunea lui Klaus Iohannis. Dacă nu şi-ar fi dat, din fudulie, demisia după parlamentarele din 2014, din fruntea PNL, Sistemul nu şi-ar fi subordonat partidul şi nu am fi avut astăzi un ficus la Cotroceni.

De frica întrebărilor la care ar fi putut fi luat pentru prieteniile neprincipiale pe care le-a avut şi pentru apartamentul în care locuieşte, a fugit din ţară, s-a refugiat cu soţia la Bruxelles, într-un moment în care România are nevoie de politicieni curajoşi, care să nu fie subordonaţi Sistemului. De aceea, Crin Antonescu este cel de-al patrulea bărbat din cei zece la care mă refer în sloganul meu "O femeie cât 10 bărbaţi"., a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel