Ucigașii taximetristului din Sibiu au fost identificați și reținuți

 Trei din cei patru tineri suspectaţi că l-ar fi ucis pe taximetristul din Sibiu au fost reţinuţi miercuri seara. Suspecții sunt din zona Făgăraşului şi merseseră la Sibiu într-un club la un concert de manele.

[caption id="attachment_285258" align="alignleft" width="310"] Foto: brasovultau.ro[/caption]

Suspecții băuţi, spre dimineaţă au luat un taxi dintr-o staţie din centrul oraşului şi au plecat spre casă. Pentru că nu mai aveau bani intenţionau să nu mai achite cursa, iar pe drum şi-au trimis mesaje, plănuind să îl ucidă pe taximetrist. Şi-au pus planul în aplicare la intrare în judeţul Braşov. Într-o comună unul dintre cei patru tineri l-a strangulat pe taximetrist cu centura de siguranţă, iar apoi l-au închis în portbagajul maşinii, deşi bărbatul se afla încă în viaţă. Au condus apoi maşina până în apropiere de localitatea Recea unde s-au împotmolit în noroi. Aici au abandonat maşina şi au fugit

"Moartea a fost urmare a strangulării cu o parte din centura de siguranţă a autoturismului. Era decupată o parte din centura de siguranţă. Alte leziuni nu au fost găsite", declara prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 Taximetristul, dat dispărut de Poliţia Sibiu, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov. Reprezentanţii firmei de taximetrie la care lucra bărbatul declarau, sâmbătă, că taximetristul anunţase, joi dimineaţă, prin staţie că pleacă la Făgăraş. Ei spuneau că acesta era într-o staţie de taxi din centrul Sibiului, iar în jurul orei 3.30-4.00 a anunţat că pleacă spre Făgăraş cu doi bărbaţi şi o femeie.

 Ulterior, familia nu a mai reuşit să ia legătura cu el, iar soţia acestuia a alertat Poliţia din Sibiu. Familia taximetristului spunea că nu crede că acesta a fost ucis pentru bani, întrucât asupra bărbatului s-au găsit 400 de lei şi lanţul de aur pe care îl purta la gât.

Trei dintre cei patru tineri agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Al patrulea tânăr nu avea 16 ani împliniţi în ziua crimei, astfel că el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel