Testamentul lui Șerban Ionescu, detalii dezvăluite de Cătălin Dancu

catalin oprisan
catalin oprisan

Avocatul Cătălin Dancu a vorbit, vineri seara, despre ultimele dorințe ale lui Șerban Ionescu, dar și despre testamentul lăsat de actor care o  va surprinde pe Magda Catone, soția de care nu a mai apucat să divorțeze.

Avocatul vedetelor, Cătălin Dancu, a mărturisit la emisiunea Happy Hour de la Pro Tv că după venirea lui Șerban din Germania i-a cerut  să redacteze un testament. "Acesta s-a făcut la casa din Otopeni, în prezenţa mamei sale, un notar şi un secretar. Era foarte lucid. Cei doi martori sunt mama şi eu. În casă mai era şi prietenul lui, Mircea, şi Irina", a mai spus Cătălin Dancu.

 "Presupun că doamna Magda Catone va solicita deschiderea testamentului săptămâna viitoare. Şerban Ionescu mi-a spus ultima oară când ne-am văzut, acum 2 săptămâni, ultimele trei dorinţe. Nu mă aştept ca doamna să conteste acest testament", a spus el.

 Cătălin Dancu a enumerat care au fost ultimele trei donrinţe ale lui Şerban Ionescu.

 "Mi-a spus că-şi doreşte foarte mult să poată trăi ca să poată divorţa de Magda Catone. Asta a fost prima lui dorinţă de suflet. A doua lui dorinţă a lui este în contradicţie cu prima. Mi-a spus că o iartă pe Magda Catone. Şi de aici a rezultat a treia dorinţă a lui a fost ca orice discur negativ la adresa Magdei Catone să înceteze. Cătăline, nu te mai lua de ea, că oricum n-o schimbi. Şi te rog eu frumos, pentru că o iert, vorbeşte de Magda Catone numai de bine. Am rămas şocat", a spus avocatul la emisiunea  Happy Hour de vineri seara.

 Avocatul a vorbit şi despre Irina, femeia care a stat alături de Şerban Ionescu până în ultima clipă.

 "Conţinutul testamentului este strict secret. Irina este un erou. A stat 25 din 24 de ore lână omul acesta. A avut cea mai grea misiune, aceea de a-l ajuta pe Şerban Ionescu. Am tot respectul pentru efortul ei. E omul care i-a dat oxigen, care la orice geamăt era lângă el. Nici mama lui nu a putut să facă cât a făcut Irina pentru el", a mai spus Cătălin Dancu.

 "Magda Catone a venit la spital să-l viziteze pe Şerban. Mama lui nu i-a dat voie. S-a chemat şi poliţia. M-a sunat Irina să îmi spună. Cred că situaţia gravă a lui Şerban a îngrijorat-o mult. Nu cred că mai era dispusă să mai discute cu Magda. Din fericire, în acest moment, există o înţelegere între cele două femei şi este şi Irina acolo", a spus Cătălin Dancu.

 "Ceea ce e cert este că doamna Magda Catone, ca soţie supravieţuitoare, va dobândi pe lângă jumătatea cuvenită şi o optime din jumătatea lui Şerban Ionescu", a spus avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel