Tânțăreanu și-a dezmoștenit fiul. Vezi de ce

Omul de afaceri, Cristian Țânțăreanu, a decis să-și dezmoștenească fiul din prima căsătorie din cauza vieții duble pe care acesta o duce.   Dragoș  (40 de ani) este  căsătorit, are doi copii, dar şi o amantă oficială, care i-a mai dăruit doi copii. Acest lucru nu a fost deloc  pe placul tatălui său, milionarul Cristian Ţânţăreanu.

[caption id="attachment_356019" align="alignnone" width="640"] Foto: libertatea.ro[/caption]

Aflat în conflict deschis cu fiul său, celebrul om de afaceri a decis să-i dea o lecţie juniorului şi l-a dezmoştenit deoarece nu a rupt legătura cu amanta sa, antrenoarea de fitness Adriana Nicolae (35 de ani), cea care i-a făcut doi copii, scrie libertatea.ro.

Ţânţăreanu l-a dat afară pe Dragoş din casa pe care i-a construit-o lângă reşedinţa sa din Paradisul Verde şi a închis restaurantul unde fiul său era manager.

Rămas pe dumuri, Dragoş a fost nevoit să se mute la amantă fără nici un ban în cont şi să ia viaţa de la capăt, conform spuselor unor apropiaţi ai familiei.

Mai mult, Cristian Ţânţăreanu şi soţia sa, Manuela, au întărit legăturile cu nora lor, Mihaela, care a rămas în casa lui Dragoş împreună cu cei doi copii.

 Ţânţăreanu a renunţat la Dragoş, dezmoştenindu-l, şi a “înfiat-o” pe noră, cu tot cu copii. De fetiţele pe care le are fiul său cu amanta, Tânţăreanu nu este însă la fel de apropiat.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel