Tânăr găsit spânzurat după ce sora lui de 13 ani, gravidă, a spus că el este tatăl copilului

franghie
franghie

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din localitatea Tureac, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost găsit spânzurat în satul Colibiţa, el fiind căutat de poliţişti pentru incest după ce sora lui, o fată de 13 ani, însărcinată, le-a spus acestora că el este tatăl copilului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au început o anchetă la sesizarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bistriţa-Năsăud, scrie Mediafax.

Instituţia a sesizat Poliţia că a fost identificată o fată de 13 ani din comuna Bistriţa-Bârgăului însărcinată în 32 de săptămâni.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor şi au început cercetările în vederea clarificării acestei situaţii. În urma audierilor în prezenţa unui asistent social, minora a indicat iniţial ca presupus tată un tânăr în vârstă de 27 de ani din satul Tureac, după care pe un alt bărbat şi, în cele din urmă, pe fratele ei în vârstă de 24 ani. Tânărul a plecat însă de la domiciliu şi nu a putut fi audiat", se arată în comunicat.

Poliştiştii au început căutarea lui, iar duminică l-au găsit spânzurat în satul Colibiţa, în zona Dealul Blajului, lângă releele de telefonie.

Potrivit sursei citate, la examinarea cadavrului s-a constatat că nu prezintă urme de violenţă.

Serviciul de Investigaţii Criminale continuă cercetările în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel