Stela Popescu se opune unui rechin imobiliar, în "Mamaia"

stela_popescu
stela_popescu

Actrița Stela Popescu va putea fi admirată, pe marile ecrane, din 19 aprilie, într-un nou rol principal în filmul "Mamaia", la aproape două decenii după succesul înregistrat în "A doua cădere a Constantinopolului". În noua comedie Mamaia, Stela Popescu interpretează rolul unei bătrâne, capabilă să țină piept unui rechin imobiliar, dornic să pună mâna pe casa ei. 

În cea mai recentă producție MediaPro Pictures, Mamaia, Stela Popescu, împreună cu alte nume consacrate ale scenei românești, în frunte cu: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică și Ion Dichiseanu, realizează o comedie efervescentă, în compania actorilor din generația mai tânără: Mădalina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanțicu și Cătălin Neamțu.

Stela Popescu interpretează rolul Matildei, ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Iubită pentru rolurile de la Teatrul de Revistă sau pentru filmele, în care prezența ei a adăugat un strop de magie, precum Alo? Aţi greşit numărul, Nea Mărin miliardar, Pe malul stâng al Dunării albastre, În fiecare zi mi-e dor de tine, Stela Popescu mărturisește că “este primul film în care dețin rolul principal după 20 de ani, aşa că nu pot să nu fiu emoționată”.

Care sunt cinematografele, unde "Mamaia" va putea fi vizionat în premieră
Din 19 aprilie, povestea haioasă a Matildei, interpretată de Stela Popescu, va putea fi vizionată în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cafe Cinema Patria, Cinema Europa, Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Arta ( Târgu-Jiu), Patria (Craiova), Cinema ,,Florin Piersic” (Cluj), Cinema ,,Sergiu Nicolaescu” (Târgu-Jiu), Twins (Ploiești), Premiera (Ploiești), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), precum și în cinematografele din rețeaua Cinema City. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel