Stanciu, pasă de gol cu Aalborg

Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz

Sparta Praga a învins echipa Aalborg BK cu scorul de 2-1 (0-0), într-un meci amical disputat miercuri în stagiul de pregătire, golul victoriei venind după o pasă a fotbalistului român Nicolae Stanciu, informează site-ul clubului ceh.

Stanciu, care a fost integralist, a pasat decisiv la golul lui Ondrej Zahustel din minutul 88. Celălalt român al Spartei, Bogdan Vătăjelu, a jucat din minutul 67.

Aalborg, ocupanta locului 7 în campionatul Danemarcei, a marcat prima, prin slovacul Filip Lesniak, în minutul 50. Sparta a egalat după opt minute prin Josef Sural.

Stanciu a venit în această lună la Sparta de la Anderlecht Bruxelles. Noua sa formaţie este pe locul 5 în campionatul Cehiei, după 16 etape, după Viktoria Plzen, Slavia Praga, Sigma Olomouc și Slovan Liberec.

Niță, coleg cu Stanciu

Sparta a anunţat că Florin Niţă, portarul lui FCSB, va sosi la Praga pentru a efectua vizita medicală în vederea unui transfer, goalkeeperul român urmând să negocieze cu gruparea cehă.

Sparta anunţase anterior că portarul său, Martin Dubravka, a plecat miercuri în Anglia pentru a negocia posibilul său transfer la o echipă din această ţară. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel