Solomon (PSD) și Ciubuc (AUR), scandal: „Chiar așa de nesimțit ești să-mi dai peste telefon? Calmează-te”

Adrian Solomon (dreapta)
Adrian Solomon (dreapta)

Adrian Solomon din partea PSD și Ciprian Ciubuc din partea AUR s-au certat serios în Camera Deputaților.

Potrivit Mediafax, incidentul a avut loc luni seara în Camera Deputaților, atunci când Solomon (PSD) l-a lovit pe Ciprian Ciubuc (AUR) peste telefonul cu care îl filma. „Ne găsim în afara Parlamentului și vedem cine-i prost”, l-a amenințat Ciubuc pe social-democrat.

„Băi, să înțeleg că tu susții certificatul verde? Asumă-ți!”, a rostit Ciubuc, în timp ce îl înregistra pe colegul său de Parlament. „Eu nu susțin proștii ca tine să mă filmeze”, a fost reacția lui Adrian Solomon.

L-a lovit peste telefon

„Controlează-te, că ne găsim în afara Parlamentului și vedem cine-i prost”, a amenințat Ciubuc. Solomon i-a cerut de mai multe ori deputatului AUR să nu îl mai filmeze. Pentru că acesta continua să-l filmeze, Solomon s-a ridicat de pe fotoliul pe care stătea în sala de plen și l-a lovit peste telefon.

„Băi, dar chiar așa de nesimțit ești să-mi dai peste telefon? Calmează-te, ce ai? Nu-ți place să te filmez? Asumă-ți. Pasărea pe limba ei piere - tu singur ești prost”, a spus Ciubuc în final.

După aceea, Solomon a cerut conducerii Camerei Deputaților să-l determine pe „Zefirelli” să nu-l mai filmeze, deoarece nu-și poate îndeplini mandatul de deputat. A urmat apoi ca Ciubuc să-l acuze pe Solomon că i-a spart telefonul.

Solomon, scandal la shaormerie în 2020

Remintim că Adrian Solomon a fost protagonistul unui scandal în iulie 2020. Acesta a făcut scandal într-o shaormerie din Centrul Vechi, după ce i s-a solicitat să poarte mască de protecție.

VEZI ȘI: Deputați PSD, SCANDAL în fast-food. Romănescu (Poliția Română), ADEVĂRUL. Pentru ce au fost, de fapt, AMENDAȚI.

„O patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Poliției Capitalei a fost solicitată de agenți de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Colegii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate cu acesta le-au fost adresate expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa colegilor mei. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat, care la rândul său a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri publice și pentru proliferarea de injurii sau expresii jignitoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române de la acea vreme, Ciprian Romanescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel