Deputați PSD, SCANDAL în fast-food. Romănescu (Poliția Română), ADEVĂRUL. Pentru ce au fost, de fapt, AMENDAȚI

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Ciprian Romănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a spus totul despre scandalul provocat de doi deputați ai PSD, în această dimineață. Iată pentru ce au fost, de fapt, amendați cei doi politicieni. 

Ciprian Romănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a vorbit despre scandalul provocat în această dimineață de cei doi deputați PSD, într-un fast-food din centrul vechi al Capitalei. 

„O să vă spun ce s-a întâmplat. În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Poliției Capitalei a fost solicitată de agenți de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Colegii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate cu acesta le-au fost adresate expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa colegilor mei. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat, care la rândul său a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri publice și pentru proliferarea de injurii sau expresii jignitoare”, a declarat Ciprian Romanescu, în direct la B1 TV.

Pentru ce au fost amendați de fapt

Întrebat dacă deputații PSD în cauză au fost sancționați și pentru nepurtarea măștii, el a răspuns:

„Am fost sesizați, într-adevăr, de agenții de pază cu privire la acest aspect, că nu doreau să poarte mască. La sosirea colegilor mei, cele două persoane aveau măști, iar din această cauză nu au fost sancționați și cu privire la nepurtarea măștii de protecție. Cu siguranță, colegii mei o să obțină și imaginile de la acel local și în urma analizării lor o să ia măsura, potrivit legii”, a completat el.

Citește și: Doi deputați, SCANDAL în fast-food, după ce au refuzat să poarte masca. JIGNIRI la adresa Poliției. Au fost AMENDAȚI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel