Șoc: O tânără ziaristă, violată în plină zi în centrul Capitalei

O jurnalistă de 23 de ani, de la un cunoscut post de radio din Capitală, a fost violată, marţi după-amiază, în apropierea Lacului Floreasca. Tânăra declară că a fost ameninţată cu un cuţit şi obligată să întreţină raporturi sexuale orale.

Jurnalista a reuşit să scape şi a sunat imediat numărul pentru urgenţe 112. Fata a declarat că agresorul avea în jur de 40 de ani, însă nu îl mai văzuse niciodată. Jurnalista a spus anchetatorilor că cel care a supus-o la perversiuni sexuale avea un lanţ gros la gât şi avea tenul măsliniu.

"Suntem consternaţi să descoperim că această odioasă întâmplare a fost posibilă pentru că, în plină zi, la ora 16, pe un bulevard central al Capitalei, între zona Perla şi Lacul Floreasca, trecătorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost ameninţată cu un cuţit în zona feţei că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor. Deşi colega noastră plângea, era în mod evident ameninţată şi a fost împinsă sute de metri, nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgenţă 112. Constatăm cu mâhnire că, din cauza pasivităţii opiniei publice, suntem tot mai des martorii unor atrocităţi de stradă", susţin reprezentanţii Radio 21, într-un comunicat de presă.

Potrivit jurnaliştilor de la Radio 21, nu este pentru prima dată când una dintre reporteriţe este agresată în plină stradă. În urmă cu trei săptămâni, o altă jurnalistă a fost atacată în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, dar a scăpat nevătămată fizic.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a-l găsi pe agresor. Pentru că în astfel de cazuri nu se face examinare medico-legală, oamenii legii au folosit câinii de urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel