Scandal la Arpechim: Executorul judecătoresc, bruscat de oameni

arpechim-scandal
arpechim-scandal

Executorul judecătoresc care a mers, vineri, la Divizia Petrochimică Bradu pentru a scoate la licitaţie mai multe bunuri ale societăţii, în contul unei datorii, a fost huiduit şi bruscat de către angajaţii care protestează în fața combinatului.

Vineri dimineaţă, aproximativ 300 de angajaţi de la Divizia Petrochimică Bradu s-au adunat în curtea unităţii, cerând anularea licitaţiei la care ar urma să fie scoase la vânzare aproape o mie de bunuri imobile de pe platforma petrochimică piteşteană, în contul unei datorii de peste şapte milioane de euro.

Salariaţii protestează în faţa pavilionului administrativ al Diviziei Petrochimice Bradu, scandând "Unitate" şi "Vrem capul lui Roibu".

Potrivit preşedintelui Sindicatului Unirea de la Divizia Petrochmică Bradu, Marian Dumitru, salariaţii consideră ilegală licitaţia şi cer anularea acesteia.

"Oamenii sunt nemulţumiţi de decizia aceasta, practic licitaţia dă frâu liber tăierii instalaţiilor de pe platforma petrochmică. Nu putem fi de acord cu această acţiune, este nedreaptă şi ilegală. Au fost negocieri la Râmnicu Vâlcea, între conducerea Oltchim cu firma respectivă, dar constat că licitaţia va avea loc astăzi. Dacă nu se găseşte o soluţie pentru a anula această licitaţie, astăzi vom asista la un măcel între lichidatori şi salariaţi. Va fi vinerea cea neagră, cum nimeni nu şi-a dorit-o, va fi într-adevăr vinerea neagră a vânzărilor", a declarat preşedintele Sindicatului Unirea din cadrul Diviziei Petrochimice Bradu.

În jurul orei 10.00, la societate a ajuns un executor judecătoresc care urma să organizeze licitaţia, acesta fiind huiduit şi bruscat de către o parte a salariaţilor şi cerând intervenţia Poliţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului au ajuns jandarmii, iar conflictul a fost aplanat, executorul judecătoresc şi cele două persoane care îl însoţesc urmând să intre pe platforma petrochimică pentru a începe licitaţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel