Red Hot Chili Pappers au ajuns în București

redhot
redhot

Membrii trupei Red Hot Chili Pappers au ajuns în București.

Aceștia au aterizat, în jurul orei 18.00, pe aeroportul Aurel Vlaicu din Capitală. Apoi s-au urcat în trei microbuze cu geamuri fumurii și au plecat spre hotel.

La fel ca Lady Gaga, membrii trupei Red Hot Chili Pappers au circulat ca orice cetățean: au oprit la semafoare și au stat în coalnele de mașini.

Nu se știe încă la ce hotel vor fi cazați, dar surse au declarat pentru De Ce News că  vor sta la Hotelul Marriott.

Traficul rutier va fi restricţionat vineri, începând cu ora 16.00, în zona Arenei Naţionale, pentru accesul publicului la concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitalei.

Restricţiile de trafic rutier vizează Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, şi Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă şi stadion.

Accesul publicului la concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers se va face, începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Strada Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-au achiziţionat bilete. Astfel, posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest şi Tribună Oficială pot intra pe Arena Naţională din Strada Maior Coravu. Posesorilor de bilete în zona Gold Circle li se recomandă să folosească intrarea din Strada Pierre de Coubertin, iar spectatorii care au bilete în zona Tribună 2 Est şi Peluză Sud pot folosi intrarea din Bulevardul Basarabia.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel