RADU lansează “Arde”, un nou single by The Farmers

RADU este cel mai tanar artist din portofoliul Global Records, alaturandu-se unor artisti deja consacrati precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Lariss sau Nicoleta Nuca, extrem de talentat, una dintre cele mai bune voci care va cuceri radiourile din Romania.

 Radu lanseaza astazi un nou single. Piesa se numeste “Arde” si a fost compusa de Radu impreuna cu The Farmers (Andrei Prodan si Claudiu Ursache), Catalin Constantin si produsa de The Farmers. Ei au compus piese pentru INNA, “Fata din randul trei”,  Antonia “Hurricane”, Carla’s Dreams, Holograf.

Video-ul online a fost filmat la Cluj, director of photography/ editor: Sergiu Margaian, Tiberius Margaian (DoP assistant).

Single-ul de debut al lui Radu se numeste “Suflet Tacut”, de asemenea, compus si produs de el cu The Farmers. 

 “Radu este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit, un baiat extrem de talentat, ma bucur sa il cunosc si ca face parte din echipa Global Records”, a spus INNA.

Radu Farcane este un tanar de 16 ani, foarte talentat, cu o voce puternica, implicat in competitii sportive de baschet de performanta de peste 6 ani. De asemenea, participa la festivaluri de teatru atat in tara, cat si la San Remo si bineinteles, este pasionat de muzica, petrecand timp in studio pentru compus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel