RAAPPS confirmă că Vila Dante era pentru Traian Băsescu

vila dante
vila dante

RAAPPS a confirmat că Vila Dante era destinată președintelui suspendat Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta a prezentat într-o conferință de presă un document emis de RAAPPS care confirmă că Vila Dante a fost reamenajată şi modernizată pentru ca Traian Băsescu să poată locui în ea după încheierea mandatului de preşedinte.

"De aceea mobilierul este pentru o reşedinţă de locuit, nu pentru una de protocol. La finalizarea lucrărilor, vila a fost preluată de SPP", se arată în documentul citit de Victor Ponta, care a subliniat că în aceste condiţii ameninţarea făcută de Traian Băsescu cu plângere penală împotriva sa este doar un bluf.

"Nu va face nicio plângere, pentru că în faţa procurorilor vor veni angajaţi ai SPP, ai RAAPPS, care vor spune că el a supravegheat toate lucrările care sau făcut acolo. E ca şi la casa din Mihăileanu, pe care a spus că o returnează şi nu a returnat-o nici până azi", a adăugat Ponta.

"Era mai simplu să recunoască, dar nu putea să spună da, pentru că atunci ar fi trebuit să explice oamenilor de ce în perioadă de criză, când le cerea românilor să trăiască din ce în ce mai rău, el se pregătea să trăiască din ce în ce mai bine", a precizat primul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel