Primarul PSD din Cavnic, exclus din partid

Primarul social-democrat al oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, care a criticat în presa locală decizia trimiterii a peste 1.500 de persoane din Maramureş la mitingul organizat de PSD la Bucureşti, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că a fost informat de liderul judeţean al partidului că pentru opina sa 'separată' ar putea fi exclus din formaţiunea politică.

'A fost o opinie personală faţă de modul cum se raportează PSD Maramureş la organizarea unui eveniment. (...) În replică, preşedintele PSD Maramureş m-a informat printr-un comunicat de presă că aş putea fi exclus din partid. Pentru simplu fapt că am avut o opinie separată se poate vedea cum înţeleg liderii PSD Maramureş lucrurile în acest moment', a spus Vladimir Petruţ.

În urmă cu o zi, primarul oraşului Cavnic a declarat într-o emisiune a unui post local de televiziune că nu înţelege utilitatea mitingului care va fi organizat la Bucureşti, atât timp cât PSD se află la guvernare. 'Prostia asta de miting (...). Cum să faci tu miting în capitala ţării, când tu conduci ţara. Tu ai prefecţii, tu ai primarii, tu ai preşedinţii de Consilii Judeţene, tu ai Guvernul României, tu ai Senatul, tu ai Camera Deputaţilor, tu poţi legifera. (...) Sau merg cumva să-l apere pe penalul Dragnea?', a spus Petruţ.

Vladimir Petruţ a anunţat în 2017 că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD

În replică la afirmaţiile acestuia, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a informat, printr-un comunicat de presă, că Vladimir Petruţ a anunţat în 2017 că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului, fără a-şi depune demisia din funcţia de primar obţinută ca reprezentant al PSD.

'Primul lucru pe care îl semnalez este acela că Vladimir Petruţ nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunţat public că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului. Din laşitate nu şi-a depus şi demisia din funcţia de primar obţinută în numele PSD, însă pentru acest lucru îl vor sancţiona căvnicarii. Mai mult, sunt de notorietate negocierile purtate în această perioadă cu PNL, ALDE, Pro România, UNPR, pentru a adera la unul dintre aceste partide şi e posibil să fie mai multe, însă, cu scuzele de rigoare, nu urmăresc activitatea tuturor. PSD va informa periodic căvnicarii despre activitatea administraţiei publice locale prin consilierii PSD locali şi vom atrage atenţia asupra nerealizărilor din aceşti ani datorate managementului de slabă calitate de la vârful Primăriei Cavnic', a precizat Zetea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel