Primăria Capitalei, reacție la o hotărâre ce vizează fondul imobiliar: EROARE

Primăria Capitalei
Primăria Capitalei

Primăria Capitalei vine cu precizări referitoare la informațiile apărute în presă  privind un proict de hotărâre  ce are ca obiect fondul imobiliar.

Avand in vedere informatiile aparute in mass-media conform carora in cadrul "Proiectului de hotarare privind aprobarea delegarii serviciului de intretinere, reparatii curente si administrare a fondului imobiliar aflat in proprietatea Municipiului Bucuresti si/sau administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti (domeniul privat al statului) catre Compania Imobiliara București S.A." exista o anexa care prezenta un tabel in care erau prevazute costuri foarte mari pentru eliberarea de duplicate sau copii ale unor documente, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

- Anexa respectiva a fost restrasa, intrucat a fost vorba despre o eroare materiala care, din pacate, nu a fost sesizata de persoanele care au prelucrat informatiile din cadrul proiectului de hotarare; aceasta eroare va fi corectata, confor?m legislatiei in vigoare.

[citeste si]

Mai mult decat atat, eroarea materiala nu avea cum sa produca efecte, pentru ca, potrivit normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informa?iile de interes public, la art. 18, alin 5 se prevede: "Costul serviciului de copiere va fi aprobat, respectiv actualizat prin actul administrativ al conducatorului autoritatii sau institutiei publice centrale sau locale si nu poate depasi 0,05% din salariul minim pe economie calculat per pagina".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel