Poliția din Sighetul Marmației, captură record de țigări

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit într-un autoturism oprit în trafic peste 17.000 de pachete cu ţigări, în valoare 201.000 de lei, pe care un cetăţean ucrainean a încercat să le comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat marţi, 14 august, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă, în acest context fiind identificat în trafic un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalele echipajului mobil al poliţiei de frontieră, se arată într-un comunicat transmis de IGPF.

Urmărire, ca în filme

Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea acestuia, iar la un moment dat conducătorul auto a oprit maşina şi a încercat să fugă. Pentru reţinerea şoferului care nu s-a supus somaţiilor verbale a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, menţionează sursa citată. Conducătorul auto, cetăţeanul ucrainean I. S., în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut, iar în interiorul maşinii abandonate au fost descoperite mai multe colete care conţineau 17.220 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 201.000 lei. Autoturismul folosit la transportul ţigărilor de contrabandă a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel