Ploiești: Caz revoltător la o maternitate. Bebelușul a murit

Caz incredibil într-o maternitate din Ploieşti. O gravidă a fost trimisă de la maternitatea din Ploieşti la o maternitate din Bucureşti cu un taxi. Maşina se pare că a fost chemată chiar de o asistentă. Femeia a născut pe drum, iar copilul a murit.

VEZI ȘI: George Ivașcu, declarația de război a unui actor devenit manager. Ce s-a întâmplat în urmă cu aproape un deceniu

O femeie în vârstă de 37 de ani, gravidă în şapte luni, a mers la dispensar în sat acuzând că nu se simte bine şi ceva este în neregulă cu sarcina. De acolo, a fost trimisă de urgenţă la maternitatea din Ploieşti unde a fost luată în primire de medici. După un consult, cadrele medicale au decis că este mai bine ca femeia să meargă în Bucureşti. Ce a urmat pare desprins dintr-un film prost. Pentru că nu i s-a dat o ambulanţă, o asistentă a chemat un taxi.

Potrivit România TV, pe drum femeia a născut şi copilul a murit.

Acum, o întreagă anchetă a fost demarată pentru a se afla de ce pacienta a fost transportată cu un taxi de la un spital la altul şi cine se face vinovat pentru această tragedie.

Gravida spune că medicii nu au consultat-o cum trebuie şi îi acuză de malpraxis, scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel