Percheziții într-un caz de evaziune la Sorin Duducea şi directorul DGFP Mehedinţi

Mai multe percheziții au loc, miercuri dimineață, în Mehedinți, Dolj, Olt, şi Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 3 milioane euro, în care sunt vizaţi şi directorul Direcţiei de Finanţe Mehedinţi, comisari de la Garda Financiară Mehedinţi şi fostul director al Direcţiei de Drumuri Mehedinţi Sorin Duducea, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Craiova, au destructurat un grup infracţional organizat, constituit din 20 de persoane şi specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani.

Miercuri dimineaţă au avut loc 24 de percheziţii domiciliare în Mehedinţi (21), Dolj (1) şi Olt (2), la locuinţele persoanelor suspectate în acest caz, precum şi la sediile unor societăţi comerciale.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru corespondentul Mediafax că au avut loc percheziţii şi la locuinţa şi sediul firmei fostului director al Direcţiei de Drumuri Naţionale Mehedinţi Sorin Duducea, a cărui firmă de construcţii, Via Vita Construcţii, a derulat de-a lungul timpului contracte cu mai multe administraţii publice din judeţul Mehedinţi, pentru asfaltarea drumurilor.

Anchetatorii au deschins şi la Strehaia la romii cu care Duducea făcea afaceri. La Strehaia, deschinderile au loc la locuinţele unor romi care ar deţine societăţi despre care există suspiciuni că au emis facturi fictive către societatea lui Duducea, pentru diverse servicii şi mărfuri, fără a plăti TVA şi impozit pe profit.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului Mediafax că printre persoanele vizate în acest dosar ar fi şi directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Mehedinţi, Violeta Crăciun, dar şi mai mulţi comisari de la Garda Financiară Mehedinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel