Parcul Colțea găzduiește astăzi Noaptea Cărților Deschise

Editura Litera invită cititorii în Parcul Colțea din București, duminică, la cel mai mare schimb de cărți, în cadrul celei de-a V-a ediții a Nopții Cărților Deschise.

Noaptea Cărților Deschise este un eveniment menit să atragă atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor.

Potrivit unui comunicat al Editurii Litera citat de Agerpres, evenimentul va avea loc în intervalul orar 20,00-24,00, iar cititorii care oferă o carte din propria bibliotecă vor primi o carte nouă de la Litera.

Cărțile oferite în schimbul donațiilor cititorilor reprezintă o selecție a celor mai bune colecții Litera de ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii: Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toți, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toți copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni și altele.

Cărțile strânse vor fi donate către cinci biblioteci defavorizate din Dâmbovița, Olt, Vaslui, Sălaj și București, informează organizatorii.

[citeste si]

Participanții la eveniment vor putea câștiga o serie de premii la tombola Noaptea Cărților Deschise și, de asemenea, vor avea ocazia să beneficieze de o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

„Cititorii participanți la Noaptea Cărților Deschise vor putea privi cerul și stelele prin telescopul Observatorului și la îndrumarea specialiștilor. Biletul de intrare, în intervalul orar 20,00 — 1,00, în noaptea de 23 spre 24 aprilie, îl reprezintă cartea de la Litera însemnată cu logo-ul Noaptea Cărților Deschise”, se arată în comunicat.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București și al Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", parte a Muzeului Municipiului București — Palatul Suțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel