Din PE: ”PNL să se pregătească să vină la GUVERNARE”

Un europarlamentar liberal susține că PNL trebuie să se pregătească să vină la guvernare. El este convins că PSD nu va rezista patru ani la conducerea țării. 

Europarlamentarul Daniel Buda, preşedinte al PNL Cluj, a declarat, astăzi: ”Eu, cel puţin, apreciez că o să venim la guvernare mai repede de patru ani de zile, la ceea ce se întâmplă astăzi în România. Este clar că această structură, acest mamut cu picioare de lut nu va rezista patru ani de zile să conducă România, la greşelile pe care le fac. (...) PNL trebuie să se pregătească, în opinia mea, ca într-o periodă de timp să vină la guvernare şi avem nevoie de lideri puternici în acest sens”. 

[citeste si]

Întrebat dacă există negocieri privind înscrierea fostului premier Dacian Cioloş în PNL, Daniel Buda a răspuns: ”Domnul Dacian Cioloş este o resursă a vieţii politice din România, a dreptei din România, care într-o formă sau alta trebuie să fie valorizată. (...) Acum, formula în care domnia sa va alege să intre în acest proces de coagulare a dreptei rămâne să ne spună domnia sa. Eu spun că resursa pe care domnia sa o are trebuie valorificată de dreapta românească, plecând de la ceea ce a făcut de-a lungul timpului şi de la ceea ce cred eu că domnia sa poate să facă. (...) Este o resursă şi, de altfel, şi domnia sa, sunt convins, simte această obligaţie de a se implica şi eu ştiu de ce vă spun chestiunea asta”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel