Emisiune de la Antena 3, filmată cu telefonul, de acasă: "Traversăm o perioadă foarte dificilă"

Echipa unei cunoscute emisiuni TV de la Antena 3 și-a luat toată măsurile pentru a se proteja în fața răspândirii coronavirusului. Așadar, filmările se vor desfășura acasă, cu telefonul mobil.

Ela Crăciun a realizat emisiunea sa, "Numai de bine", difuzată duminică dimineața la Antena 3, integral de acasă, pentru a se proteja pe ea și echipa în fața noului coronavirus.

"Traversăm o perioadă foarte dificilă, cu multe provocări, în care este vital să respectăm recomandările autorităților și să stăm cât mai izolați. Noi filmam până acum emisiunea în studio, iar reporterii mergeau mult pe teren si interacționau cu multe persoane.

Pentru a se proteja, acum întreaga echipă lucrează de acasă. Am apelat la specialiștii cu care trebuia să filmăm, conform desfășuratorului, să ne trimită înregistrări video cu telefonul, ori să realizăm interviurile prin aplicații de teleconferințe. Intervențiile mele din studio au fost filmate, acum, acasă. Sora mea m-a filmat cu telefonul", a declarat Ela Crăciun, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel