Năstase a plătit prejudiciul stabilit de instanță în dosarul "Trofeul Calităţii"

AdrianNastase
AdrianNastase

Fostul președinte al PSD,  Adrian Năstase a plătit prejudiciul în valoare de 750.000 euro, stabilit de instanţă în dosarul "Trofeul Calităţii", suma ajungând in conturile Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Iniţial, în dosarul Trofeul Calităţii a fost iniţiată procedura executării silite pe numele lui Adrian Năstase, care avea de plătit suma de 3,3 milioane lei  către ISC. Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, declara, pe 13 februarie, că fostul premier vrea să dea banii Inspectoratului de Stat în Construcţii, în cadrul executării silite, dar ISC nu a dat contul în care să fie viraţi aceşti bani.

 În acest fel, executarea silită asupra bunujrilor lui Andrian Năstase nu mai poate să îți facă efectul. De asemenea, în dosarul "Trofeul calității" procurorii așteapă motivarea instanței de la Sectorul 4, după ce aceștia au decis că Năstase poate fi pus libertate condiționată. Recursul în acest caz nu se poate judeca fără motivarea instanței, în condițiile în care, pe 20 februarie, fostul președinte al PSD putea fi eliberat deoarece executase o treime din pedeapsă.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel