Nae Nicolae este înormântat azi. Mii de oameni au venit să îl plângă

Nae Nicolae
Nae Nicolae

Nae Nicolae va fi condus pe ultimul drum, sâmbătă. Înainte de funaralii, sicriul cu trupul omului de afaceri a fost depus pe stadionul din Ştefăneşti, unde aproximativ două mii de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu.

[caption id="attachment_344346" align="aligncenter" width="500"] foto: rtv.net[/caption]

În ultimele zile, casa milionarului Nae Nicolae, din Pipera, s-a transformat în loc de pelerinaj pentru oameni de afaceri, din lumea fotbalului sau pentru manelişti, cu toții apropiaţi ai acestuia.

La căpătâiul milionarului au venit Sorin Copilul de Aur, Florin Salam, Vasile Turcu și Iulian Mihăiescu, foşti acţionari la Dinamo, dar şi fostul preşedinte al clubului, Nicolae Badea. Mihăiescu a adus o coroană şi din partea fostului antrenor Ioan Andone. Alături de familia îndoliată este şi finul afaceristului, Adrian Minune.

Sicriul lui Nae Nicolae a fost scos, sâmbătă dimineaţă, din locuinţa din Pipera a celui cunoscut drept regele imobiliarelor din Ilfov. Un cortegiu funerar impresionant, din care au făcut parte trei camioane pline cu flori şi coroane, a pornit de la casa omului de afaceri spre stadionul din Ştefăneşti, unde a fost depus pentru ca cei care l-au cunoscut şi apreciat să-i poată aduce un ultim omagiu.

600 de persoane așteptate la pomană

Aproximativ două mii de persoane au venit la stadion pentru a-şi lua adio de la regele imobiliarelor din Ilfov. După înmormântare, oamenii sunt aşteptaţi la pomana care va avea loc într-un cort imens amenajat în parcarea stadionului, şi în care au fost amplasate 150 de mese, pentru 600 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel