Urmărește emisiunea live


Misterul chipului lui Iisus pe un plop în Ialomița, dezlegat

farsa
farsa

Apariția chipului Mântuitorului pe trunchiul unui plop de la marginea unui drum din Ialomița a creat o adevărată isterie în ultimele zile. Zeci de persoane s-au închinat la copac, cu lumânări și candele, pentru ca în sfărșit misterul să fie dezlegat de proprietarul terenului unde se află plopul.

Chipul lui IIsus pe trunchiul unui plop a dus la apariția  lumânărilor  şi candelelor. Pelerinajul risca să se transforme într-un fenomen, oamenii venind pregătiţi cu rugăciuni şi  sărutând "sfântul pom".

Într-un final, proprietarul terenului pe care se află plopul a făcut destăinuiri despre "minunea" de pe trunchiul plopului. Acesta a declarat că în vară a desenat chipul Mântuitorului pe copac în spreranța că va vinde mai repede pepenii cultivați pe lotul respectiv. Pentru a demonstra că el este autorul farsei, a mai desenat un chip asemănător pe peretele casei.

Reprezentanții Arhiepiscopia Sloboziei sunt de părere că aceasta este o farsă de prost gust și multă isterie, dar va verifica evenimentul de la marginea șoselei, constituind în acest sens chiar și o comisie formată din mai mulți preoți care au mai văzut așa ceva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel