Mioara Roman, la un pas de infarct din cauza vilei din Primăverii

mioara-roman-300x218
mioara-roman-300x218

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, e somată de RA-APPS să părăsească vila din cartierul bucureştean Primăverii pentru care ar fi acumulat datorii la chirie plus penalizări de 350.000 €. Supărată, femeia a fost la un pas de infarct.

“Am probleme cu inima. Nu am dormit trei nopţi de grijă şi am chemat Salvarea. Nu mai puteam respira. Simţeam că mă sufoc. Din câte am înţeles, am fost la un pas de infarct”, a povestit Mioara Roman pentru libertatea.ro. Ea spune că este nevoită, la 71 de ani, să-şi caute dreptatea prin tribunale: “Am termene de judecată cu RA-APPS pe 8 august şi pe 7 septembrie, care recent a reuşit să obţină să mi se pună sechestru pe casa de la Sinaia.

Vila din Primăverii era, acum 21 de ani, când am luat-o, a ICRAL. Eu am aranjat-o, am zugrăvit, am schimbat băile, am cumpărat o bucătărie nouă, am făcut mobila. Am crezut că o putem cumpăra, aşa cum a făcut toată lumea, chiar şi domnul Iliescu şi mulţi alţii, inclusiv cei care se mutaseră în vilele CPEx. Am băgat bani în casa asta, de puteam cu ei să-mi iau o locuinţă, nu să rămân acum pe drumuri. Din 2009, mi-au făcut chiria de 6.000 de euro pe lună. Din ce să plătesc, dintr-o pensie de 1.800 de lei?”, scrie realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel