Miliardarul Puiu Popoviciu, al doilea ginere al fostului demnitar comunist Ion Dincă, divorţează de soţie pentru amantă

puiu
puiu

Divorţul dintre Puiu Popoviciu şi soţia lui, Doina, era inevitabil, dacă ţinem cont că miliardarul şi nevasta lui, fiica fostului demnitar comunist Ion Dincă, sunt despărţiţi de mai multă vreme, iar zvonul unei eventuale ruperi a căsătoriei circula de ceva timp.

Motivul este o blonda pe nume Dorothy Constantin, patroana magazinului de lux "Victoria 46" și, totodată, amanta controversatului Popoviciu, potrivit stl.ro. Cei doi s-au cunoscut în urma cu un an, prin intermediul soției lui Mircea Geoană. "Telenovela" este cu atât mai interesantă cu cat Mihaela Geoana este una dintre cele mai bune prietene ale Doinei.

Datorită averi lui Popoviciu, estimată undeva la peste o sută de milioane  de euro,divorțul se anunță cât se poate de interesant.

Popoviciu a fost cumnat cu Nicolae Badea de la Dinamo, aceștia fiind ginerii fostului demnitar comunist, Ion Dincă, zis „Te-Leagă”, decedat anul trecut. Dincă avea două fete: Doina, soţia lui Popoviciu, şi Liliana, fosta nevastă a lui Badea, de care acesta a divorţat în urmă cu ceva timp. Ambele erau ofiţer de contraspionaj, cu gradul de căpitan, şi activau la Academia din Băneasa.

Imediat după Revoluţie, Popoviciu, Badea şi soţiile au emigrat în America, stabilindu-se la New Jersey, dar au revenit în ţară dezvoltând afaceri profitabile. Pe vremea când erau cumnaţi, Popoviciu şi Badea s-au asociat, fiind acţionari şi acum la hotelul Howard Johnson, la KFC şi la Pizza Hut, după unele informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel