Mihai Coman a anunţat că se retrage din fruntea FJSC

mihai coman
mihai coman

Fondatorul şi decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicări, prof. univ. dr. Mihai Coman, a anunţat la festivitatea de absolvire a promoţiei 2011 că se va retrage din fruntea instituţiei pe care a condus-o 21 de ani.

"Nu mai pot. Atâţia ani mi-au ajuns. Vă anunţ că voi sunteţi ultima promoţie lângă care am fost alături ca decan", le-a spus Mihai Coman prospeţilor absolvenţi, la începutul festivităţii.

"Din meseria de jurnalist, nimeni nu iese la pensie. Ori te duci spre alte profesii, ori faci infarct", a încheiat Coman.

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării este prima facultate de profil din ţară. A fost înfiinţată în anul 1990, iar după 20 de activitate a primit Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, acordat de preşedintele Traian Basescu în semn de apreciere pentru contribuţia facultăţii la dezvoltarea învăţământului de jurnalism şi comunicare.

"După 20 de ani, FJSC a devenit o instituţie de referinţă pe plan naţional şi international. Corpul nostru profesoral semnează două treimi din tot ce înseamnă bibliografia fundamentală în jurnalism şi ştiinţele comunicării din România", declara Mihai Coman

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării ocupă locul al treilea în topul celor mai bune facultăţi de jurnalism francofone din lume, cu 58 de puncte, după Université catholique de Louvain à Louvain-La-Neuve, Belgia, cu 66 de puncte, şi Institut Pratique de Journalisme Paris, Franta, cu 60 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel