Locuri de muncă în Spania pentru şomeri

Persoanele in cautarea unui loc de muncă au posibilitatea de a obține un job sezonier în Spania.

Şomerii din judeţul Mehedinți sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), biroul EURES, pentru depunerea documentelor necesare recrutării lor pentru muncii agricole în Spania.

Potrivit directorului AJOFM Ioan Suru, citat de Agerpres, persoanele selectate vor presta, pe o durată de patru luni, activităţi sezoniere de ambalat fructe şi verdeţuri în regiunea spaniolă Lerida. 

„Sunt disponibile prin Serviciul de Ocupare EURES Romania al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă 200 locuri de muncă. Joburile respective pot fi ocupate, începând cu 1 iunie, de persoane apte pentru muncă, cu/fără experienţă la ambalat fructe şi verdeţuri, cunoştinţe de limbă română şi/sau spaniolă”, a precizat Suru. 

[citeste si]

Şeful AJOFM Mehedinţi a mai arătat că salariul oferit de angajatori este cuprins între 900 şi 1.200 euro/lună, angajatorii fiind obligaţi să asigurate doar cazarea contra sumei de 5 euro/zi şi nu transportul şi masa lor. 

Conform statisticilor AJOF Mehedinţi în evidenţele acesteia se află un număr de 10.689 şomeri înregistraţi (din care 4.423 sunt femei), 2.427 sunt şomeri indemnizaţi (22,71%), iar 8.262 şomeri neindemnizaţi (77,29%).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel