LEGO Hero Factory isi deschide portile pentru cei mici si pentru cei mari

LEGOLAND isi va deschide portile o data pe an pentru copiii curiosi in sectiune unde se produc piesele pentru colectia LEGO Hero Factory. Vizitatorii se vor putea distra, vor avea parte de aventuri de comori, dar vor invata si cum se fabrica fiecare piesa din care ei isi construiesc eroii preferati in fiecare zi.

Data de 3 august a fost aleasa de cei de la LEGO drept cea mai potrivita pentru ca cei mici, dar si ce mai mari, sa viziteze fabrica: “Speram ca ei sa descopere povestea din spatele LEGO Hero Factory si sa se reintoarca si anul urmator. Una este sa ai piesele in mainile tale, alta este sa vezi cum ele se produc sub ochii tai. In plus, avem o multime de surprize pentru ei. Credem ca vor veni si foarte multi oameni trecuti de varsta copilariei, colectionari curiosi sa vada si ei ce se intampla intr-o fabrica LEGO. Abia asteptam!”, a declarat brand managerul din Anglia, Eloise Kurtis, intreaba fiind de initiative LEGO.

“Evenimentul a fost gandit pentru ca noi sa ne apropiem si mai tare publicul tinta atunci cand vine vorba de LEGO Hero Factory. Si cum altfel decat printr-o intalnire fata in fata?”.

Parintii vor fi incantati sa afle ca, pe 3 august, cei mici vor avea parte de tot felul de distractii. Iar cei mari… de cunostinte pe care sigur nu le vor uita o viata intreaga. Pentru ca supereroii de la Hero Factory se construiesc piesa cu piesa, la fel cum o fac si amintirile pe care toti le vor avea pe 3 august, in Anglia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel