Înmormântare de interlop. Gheorghiţă Mararu a fost dus la groapă într-o trăsură trasă de patru oameni

inmormantare mararu
inmormantare mararu

Scriul cu trupul neînsuflețit al lui Gheorghiță Mararu, asasinat într-o cafenea din Târgu Neamț, a fost transportat într-o trăsură, trasă de patru oameni după ce caii care fuseseră înhămaţi la caleaşcă s-au speriat, iar unul dintre ei a rupt un ham.

Cortegiul funerar a fost oprit, la scurt timp de la punerea în mişcare, după ce unul dintre caii de la trăsură, speriat de mulţime, a sărit şi a rupt un ham, iar cinci persoane prezente la înmormântarea lui Mararu au încercat să strunească atelajul, informează Mediafax.

Gheorghiţă Mararu a fost inmormântat în cimitirul din oraşul Roznov, iar sute de persoane - rude, localnici sau cunoscuţi - l-au condus pe ultimul drum, la funeralii fiind prezente şi numeroase forţe de ordine.

Slujba religioasă ţinută la înmormântarea lui Mararu a fost oficiată de şapte preoţi la biserica Roznovanu, cu hramul Sf. Niculae şi Sf. Alexandru. Procesiunea funerară a fost însoţită de o fanfară ai cărei membri erau îmbrăcaţi cu tunici roşii şi având pe cap chipiuri.

Din cauză că la înmormântare au participat peste 500 de persoane, circulaţia rutieră pe drumul naţional DN 15, Piatra Neamţ - Bacău, s-a desfăşurat îngreunat, la prânz, în oraşul nemţean Roznov.

Ca la orice înmormântare a unui interlop, la înmormântarea lui Mararu au fost prezente numeroase forțe de ordine. Un cordon de poliţişti întins pe aproximativ un kilometru a dirijat circulaţia, iar cinci maşini cu poliţişti de intervenţie rapidă au fost dislocate în zonă. De asemenea, numeroase forţe de ordine s-au aflat printre oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel