EXCLUSIV  Horoscop, marți, 1 iunie 2021

Horoscop, joi, 3 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 3 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Marți, 1 iunie, vom avea o conjuncție între Soare și Nodul Nord.

Berbec

Vrei să comunici, dar nu ai cu cine. Persoanele din jurul tău vor fi mai liniștite sau pur și simplu nu vor avea același nivel de energie ca al tău.

Taur

Discuțiile despre bani te vor scoate din zona de confort, mai ales dacă apar din partea familiei. Până la urmă trebuie să pui niște limite serioase în acest sens.

Gemeni

Vei avea mari așteptări de la această zi. Și din păcate, nu vor fi deloc apropiate de realitate. Încearcă să nu găsești vinovați.

Rac

Te vei întâlni sau vei discuta cu oameni care nu au mai fost prezenți în viața ta de ceva timp. Este important și trecutul, dar prezentul este cel care contează.

Leu

Faci ce faci și te pierzi în discuții cu prietenii, care mai de care mai superficiale. Ziua este destul de haotică și te vei simți epuizat. Partenerul te vrea mai serios. 

Fecioară

Refuzi să primești sfaturi de la colegi sau șefi. Crezi că au interese proprii și de aceea alegi să iei deciziile de unul singur și să demonstrezi de ce ești capabil.

Balanță

Vei avea de făcut multe drumuri, unele pentru serviciu, altele pentru tine. Și bineînțeles că Mercur retrograd va provoca numeroase întârzieri și blocaje neașteptate.

Scorpion

Nu vei crede nimic din ceea ce ți se va spune. Ești prea suspicios, chiar și pentru gusturile tale. Dar de obicei, intuiția ta este cea care te salvează în asemenea momente.

Săgetător

Partenerul îți creează mai multe probleme și tu nu ai puterea necesară să îi spui ce se întâmplă. Evită să faci planuri pentru următoarele zile.

Capricorn

La serviciu, nimic nu este așa cum pare. Colegii se răzgândesc prea rapid și tu trebuie să te adaptezi situațiilor fără a comenta.

Vărsător

Încerci să identifici câteva clipe libere pentru a te ocupa și de una dintre pasiunile cele mai vechi. Sau afli o noutate care îți va schimba unele percepții.

Pești

Luna va tranzita semnul tău și te va face destul de sensibil, iar Marte va crea destule tensiuni în cadrul familiei peste care cu greu vei trece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel