Gabi Firea declară cadouri de 165.000 de euro de pe urma nunții

gabi firea dcc
gabi firea dcc

În declarația de avere depusă în calitate de candidat al Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din nouă decembrie, Gabriela Vrânceanu Firea arată că a primit cadouri de nuntă în valoare de 165.000 de euro, scrie evz.ro.

Fosta jurnalistă a grupului Intact a încasat în 2011 de la diferite firme din trustul lui Dan Voiculescu, din salarii și din cesiunea drepturilor de autor peste 500.000 de lei - aproximativ 120.000 de euro, la cursul din acel an. O altă sumă de 71.000 de lei i-au revenit social-democratei dintr-un contract cu Tudor Imob Media. Înainte de a se căsători Gabi Firea avea bijuterii estimate la 100.000 de euro. Dar după ce și-a schimbat starea civilă, ea a înregistrat un plus de 30.000 de euro în bijuterii. Obiectele de artă ale familiei Firea au crescut și ele după nuntă, într-o valoare totală de 30.000 de euro.

Gabriela Vrânceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din decembrie pentru Senat, în Colegiul 1 din circumscripția nr.25 Ilfov.  Intrarea în PSD a soției primarului din Voluntari a fost anunțată pe 23 septembrie. "Dacă răspund criteriilor partidului, voi intra şi în competiţia pentru Parlament, (...) aşa bătăioasă cum sunt," a declarat atunci fosta jurnalistă a trustului Intact, întrebată despre o eventuală candidatură la alegerile legislative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel