”Femeile anului”, premiate la Gala ”Green Woman”

​Cultură, jurnalism, antreprenoriat, diplomație, medicină și protecția mediului sunt o parte dintre domeniile din care vor fi selectate 12 personalități feminine cu activitate remarcabilă, care  vor fi premiate la Gala “Green Woman”.

 A III-a ediție “Green Woman” are loc la 15 decembrie 2021 și este organizată sub forma unei gale cu public, la hotelul Phoenicia din București.

“Green Woman” 2021 pornește de la necesitatea recunoașterii eforturilor făcute de cei care, în această perioadă dificilă, își ajută semenii și societatea, în ansamblul ei.

Printre cele 24 de laureate ale primelor două ediții s-au numărat actrița Maia Morgenstern, realizatoarea TV Teo Trandafir, soprana Felicia Filip, medicul Carmen Orban sau Mirela Retegan de la Gașca Zurli.

Fiecare laureată va primi premiul din partea unei personalități publice cunoscute din domeniul jurnalistic, artistic, academic sau antreprenorial, care va susține un scurt laudatio. Juriul care a desemnat câștigătoarele a fost format din 50 de specialiști și oameni de cultură de renume la nivel national, criteriile de selecție fiind legate de rezultatele remarcabile obținute în activitate, implicarea socială și capacitatea de adaptare la provocările perioadei actuale.

Gala va fi prezentată de Lavinia Șandru și va include, pe lângă intervențiile premiantelor și cele 12 momente de laudatio, momente artistice și art performances. Evenimentul, care va fi transmis online, este organizat de Inițiativa Ecologistă  Europeană, MovingFrame și Uniunea Ziariștilor Profesioniști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel