Localnicii dintr-un sat din Brăila, terorizaţi de o fantomă. Oamenii au sunat la 112

Localnicii din Berteştii de Jos n-au mai dormit de o săptămână / Foto: Pexels
Localnicii din Berteştii de Jos n-au mai dormit de o săptămână / Foto: Pexels

Mai mulţi brăileni sunt terorizaţi de o...fantomă. Noaptea trecută s-au speriat atât de tare încât au pus mâna pe telefon şi au sunat la 112! Aceştia spun că s-au trezit cu porţile deschise şi au fost loviţi cu pietre.

Este panică printre locuitorii satului Berteştii de Jos din judeţul Brăila! Aceştia sunt îngroziţi în fiecare noapte şi spun că de vină ar fi o fantomă care îi bântuie de ceva vreme. S-au plâns că se confruntă cu fenomene inexplicabile şi se gândesc că la mijloc ar putea fi o forţă malefică. Pe strada Liliacului, trei femei au reclamat că, de aproape o săptămână, tabla de pe casele lor răsună din cauza unor lovituri cu pietre mari. Au căutat în beznă, să vadă cine aruncă, dar nu au găsit pe nimeni. Mai mult, într-o seară, una dintre femei a fotografiat, din spatele ferestrei, o umbră cu ochi strălucitori. Sătenii povestesc că s-au trezit cu porţile deschise iar unii au fost loviţi chiar cu pietre. Sunt şi voci care spun că au văzut ceva greu de identificat la ferestre. Primarul localităţii brăilene spune că s-a trezit cu mai multe sesizări făcute de oamenii care au sunat în repetate rânduri la Poliţie pentru a anunţa fenomenele inexplicabile.

"Bună seara, la noi în sat este o fantomă. Vine în fiecare noapte la cetățenii din sat. Nu știm cine este, deschide porțile oamenilor, aruncă cu pietre și nimeni nu reușește să vadă cine este. Ne este frică să nu intre în casele noastre, mai ales că oamenii bătrâni pot face infract. Inițial s-a zis ca a fost prins și că era un amant al unei femei, dar acum iar a reapărut. Pe 24 ianuarie a murit un cuplu tânăr, este anunțul pe internet. Lumea bănuiește ca sunt spiritele lor", a transmis un localnic, potrivit obiectivbr.ro.

Până în acest moment nu s-a găsit niciun vinovat de aceste situaţii care au instaurat, practic, panica printre localnici. Unele femei au ales chiar să doarmă în alte părţi decât la domiciliu de frică. La insistenţele sătenilor, primarul a verificat şi camerele de supraveghere din zonă. „Ar fi trebuit să treacă pe undeva pe aici și se vedea. La solicitarea uneia dintre persoane, m-am uitat pe camere, sa vedem. Și nu s-a văzut nimic”, a reacționat edilul comunei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel