Familia Regală, de Crăciun, la Săvârșin

rege
rege

Familia regală a României se reunește, ca de fiecare an,  într-un Crăciun de poveste, la Săvârşin, locul în care petrec Naşterea Domnului an de an din 2001.

Regina Ana, atât de scumpă la vedere în ultimii ani, a ieşit în public şi a supravegheat împodobirea bradului regal. Înconjurată de familie, Regina Ana a privit cu zâmbetul pe buze împodobirea bradului.

Anul trecut, de Crăciun, nu a mers nici la slujbă din cauza bolii. Acum se simte mai bine, iar familia regală este în formulă completă.

Regele Mihai s-a ocupat de primirea colindătorilor la muzeul regal al automobilului.

 Marţi, în prima zi de Crăciun, Familia Regală va lua parte la Sfânta Liturghie, oficiată la Biserica Ortodoxă din comuna Săvârşin.

 Luni, 24 decembrie, la ora 12, vor sosi la Castel Dubașii din Săvârșin care, potrivit tradiției strămoșești, vor colinda Familia Regală,  după binecuvântarea preotului paroh.

 În Ajunului Crăciunului, începând cu ora 16, Familia Regală oferă angajaților și angajaților Castelului Regal și Ocolului Silvic Regal, precum și colaboratorilor de la SPP și din Savârșin, cadourile de Craciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel