De ce nu-şi mai vorbesc Huidu şi Găinuşă de aproape 8 ani? "E arogant şi coleric"

Huidu şi Găinuşă, pe vremea când realizau Cronica Cârcotaşilor împreună / Foto: Facebook
Huidu şi Găinuşă, pe vremea când realizau Cronica Cârcotaşilor împreună / Foto: Facebook

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, cândva foarte buni prieteni şi colegi de platou la "Cârcotaşii", nu-şi mai vorbesc din 2014. La începutul anilor 2000, după ce abia lansaseră emisiunea de divertisment care i-a consacrat, au călătorit împreună într-un mega tur al Europei. Din fiecare destinaţie prezentau telespectatorilor culturi şi tradiţii în manieră comică şi într-un format unicat. Astăzi sunt ca doi străini şi nici măcar nu-şi mai răspund la telefon.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au prezentat ani de zile emisiunea „Cronica Cârcotașilor" și au descreţit frunţile românilor cu momentele lor artistice dar, mai ales, cu criticile la adresa celor care greşeau sau gafau pe posturi tv ori la evenimente publice. În anul 2014, Mihai a decis să se retragă din propriul show în urma tensiunilor cu Șerban, iar din acel punct prietenia lor a luat sfârșit, după cum notează Impact. Mihai Găinușă a renunțat la emisiune, după 14 ani în care a adus telespectatorilor cele mai amuzante perle din presă. Motivul pentru care prezentatorul a pus capăt colaborării cu Prima Tv a fost dezvăluit chiar de către el în cadrul unui interviu mai vechi. "Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil"., declara Mihai. Deși au trecut aproape opt ani de la acel moment, Mihai nu poate da uitării atitudinea pe care a avut-o colegul său și, anul trecut, l-a descris pe Huidu ca fiind "arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului".

Găinuşă nu cedează 

Șerban Huidu a dezvăluit că a făcut eforturi, în repetate rânduri, să reia legătura cu fostul coleg şi l-a sunat cu intenţia să salveze prietenia. Încercările sale s-au lovit, însă, de tăcerea lui Mihai, iar Șerban a încetat să încerce o apropiere. Șerban spunea că în urmă cu doi ani i-a telefonat de peste zece ori lui Mihai, în speranța că prezentatorul va fi dispus să vorbească, însă fără succes. "În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!", a declarat Șerban Huidu, conform Impact. 

În prezent, Mihai Găinușă nu mai activează în televiziune și a revenit la prima sa dragoste, radioul unde prezintă o emisiune alături de Oana Paraschiv. Șerban Huidu nu mai prezintă emisiunea care l-a făcut cunoscut, dar nu a renunțat la televiziune. El a declarat că va face în continuare parte din echipa „Cronica Cârcotașilor", dar din postura de producător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel