De ce a mers soția lui Mădălin Voicu la DNA. Ce spun procurorii

Soția deputatului PSD Mădălin Voicu, Carmen Olteanu, a dat și ea cu subsemnatul, miercuri, la DNA, după ce soțul său a fost pus sub învinuire. 

Printre acuzațiile DNA aduse deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu, se precizează și un aspect despre un membru din familia lui Mădălin Voicu. Salariul dat soției lui Mădălin Voicu de Nicolae Păun, fără nicio prestație a acesteia, ar fi motivul pentru care Carmen Olteanu a ajuns la DNA. 

"În perioada 2011-2015, în calitate de președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, Păun Nicolae a plătit, lunar, sume de bani fixe în cuantum total de 217.300 lei, deputatului Mădălin Voicu și a asigurat un salariu unei persoane din familia acestuia acestuia (fără nicio contraprestație), în cadrul unuia din proiectele derulate de Asociația Partida Romilor. Aceste foloase au fost oferite pentru ca deputatul Mădălin Voicu să intervină la funcționari și demnitari, intervenții concretizate în contextul validării proiectelor cu finanțare europeană, în contextul promovării unui proiect de lege privind amnistia contribuției de asigurări de sănătate pentru anumite categorii de persoane fizice și în legătură cu neîncasarea, de către ANAF, a sumelor aferente deciziilor de impunere emise către persoanele angajate, în mod fictiv, în cadrul Partidei Romilor Pro Europa", scrie în acuzațiile DNA transmise miercuri, după audierea deputatul PSD Mădălin Voicu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel