Cristi Minculescu: Nu mă voi întoarce niciodată în România

minculescu
minculescu

Stabilit în Germania, la Regensburg, fostul solist al trupei IRIS, Cristi Minculescu, recunoaște  că-i lipseşte România, dar  spulberă orice speranţă a fanilor că nu se va întoarce în ţară. Solistul a mărturisit că este legat sentimental de oraşul care l-a salvat. În Regensburg, în 2009, vedetei i s-a făcut transplantul de ficat.

Cântăreţul a mărturisit, pentru Ring,  că se simte bine în ţara de adopţie şi că va rămâne acolo tot restul vieţii. „Sunt bine, dar nu pentru operaţie m-am mutat în Germania. Îmi lipseşte România, dar n-am ce face. Am plecat la 53 de ani de unde aţi preferat voi să rămâneţi şi nu mă mai gândesc niciodată să mă întorc. Vin şi cânt cu mare plăcere de fiecare dată când sunt chemat, dar n-o să mă mut înapoi", a declarat Minculescu pentru ziarul Ring.

Despre colegii de la Iris, Minculescu a declarat că: "n-am mai vorbit pentru că nu ne-am liniştit încă după despărţire. După ce se vor limpezi apele vom mai comunica. Am renunţat la un context în care ei au preferat să rămână. Regret că a trebuit să iau singur decizia asta. Poate am avut viziuni diferite despre viitorul formaţiei. nu a mai vorbit cu ei după despărțire".

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel