Crimă Organizată Alba are alt șef. Cine îl înlocuiește pe Berbeceanu

gabriel florescu dc
gabriel florescu dc

Funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia va fi ocupată, începând de luni, de șeful BCCO Brașov, comisarul-șef Gabriel Florescu, care îl va înlocui pe Traian Berbeceanu, arestat preventiv pe 24 octombrie pentru sprijinirea unui grup infracțional nestructurat și favorizarea infractorului.

[caption id="attachment_382611" align="alignleft" width="310"] Foto: bzb.ro[/caption]

Dispoziția a fost dată de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), condus de Petre Tobă, care a decis, totodată, ca locul lui Florescu de la Brașov să fie luat de comisarul-șef Adrian Mahica, șeful Serviciului Combaterea Traficului de Persoane BCCO Brașov, transmite Antena 3.

Gabriel Florescu s-a născut pe 27 decembrie 1963, în Bucureşti. Într-un interviu acordat cotidianului Adevărul în 2009, Gabriel Florescu spunea că şi-a început munca de poliţist la 22 de ani, când s-a încadrat ca locotenent la Secţia 10 Poliţie din Bucureşti, pe domeniul economic. Mai târziu, acesta a fost mutat la altă secţie, la pază şi ordine. Revoluţia l-a prins tot la Ordine Publică, la Miliţia Capitalei, după care a promovat la Direcţia Economică din cadrul Inspectoraului General al Poliţiei Române, conform Adevărul.

Florescu a ales să fie trecut în rezervă o perioadă, pentru ca într-un final să se mute la Brașov, unde, în urma unui concurs, a devenit șeful BCCO Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel