Constantin Nicolescu, fostul șef al CJ Argeș, condamnat la șapte ani și opt luni de închisoare

Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la șapte ani și opt luni. Decizia este definitivă și executorie.

Fostul președinte al CJ Argeş, pesedistul Constantin Nicolescu, a fost condamnat, joi, de magistrații de la Curtea de Apel București, la șapte ani și opt luni de închisoare într-un dosar de corupţie. În prima instață, Constantin Nicolescu fusese condamnat la o pedeapsă de 9 ani și jumătate de închisoare.

Constantin Nicolescu urmează să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau va fi ridicat de acasă, după emiterea mandatului de arestare. 

Pe lângă Nicolerscu, CAB l-a codamnat la patru ani de închisoare și pe omul de afaceri Cornel Penescu.

Citește și: Constantin Nicolescu, condamnat la 9 ani şi 6 luni închisoare

DNA l-a acuzat că Nicolescu şi alte 11 persoane că au fi fraudat fonduri europene în valoare de 1,2 milioane euro. Procurorii susţin că Nicolescu ar fi accesat fondurile europene PHARE prentru construcţia unui pod în localitatea Căteasca despre care ar fi arătat că a fost afectat de inundaţiile din 2005 deşi podul era deteriorat anterior. De asemenea, DNA susţine că societatea ZEUS care a construit podul a fost avantajată în cadrul procedurii de licitaţie. Procurorii îl acuză pe Nicolescu că a aprobat ilegal suplimentarea contractului pentru podul de la Căteasca cu suma de 1 milion de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel