Cine este polițistul care i-a salvat viața lui Năstase

La nicio zi de la tentativa de suicid a lui Adrian Năstase a început să se urzească povești în jurul polițistului care, practic, i-a salvat viața fostului premier, Adrian Năstase.

Salvatorul lui Adrian Năstase este Nicolae Costea, are 50 de ani şi este comisar-şef. I-a pus cătușele lui  Passaris, i-a găsit şi i-a dus pe Cămătari la puşcărie, a încătuşat sute de infractori daţi în urmărire. Şi acum i-a salvat viaţa lui Adrian Năstase. Eroul din Zambaccian recunoaşte că nu se aştepta ca fostul premier să-şi pună pistolul la cap. Dar instinctele l-au ajutat să-şi facă datoria şi să-l oprească, scrie Antena 3.

 Comisarul-şef  Nicolae Costea, are 50 de ani și are 27 de ani de carieră în poliţie, dintre care peste 20 la Biroul de Urmăriri. Este omul pe care niciun infractor nu vrea să-l vadă la uşă. La ultima misiune, cea din Zambaccian, n-a adus doar mandatul, ci şi o şansă miraculoasă de viaţă pentru fostul premier.

 În momentul în care Adrian Năstase a scos pistolul dintre cărţi şi l-a pus la tâmplă, Nicolae Costea a avut un singur impuls. A sărit, a salvat viaţa fostului premier şi abia apoi şi-a permis să fie surprins.

Potrivit unor surse De Ce News,  Nicolae Costea și colegul acestuia ştiau că Adrian Năstase are de gând să se sinucidă.

După Incidentul din Zambaccian, Costea a ieşit apoi discret, pătat de sânge pe tricou şi pe mâini. Deşi a fost probabil cea mai grea misiune din viaţa lui, Nicolae Costea a adăugat-o într-un palmares pe care orice poliţist l-ar invidia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel