Cine era și cum a ajuns în avion studenta moartă în accidentul aviatic

Studenta decedată în accidentul aviatic din Apuseni, care inițial a fost găsită în stop cardio-respirator și  în hipotermie severă, se numește Aurelia Ion și era din București. Ea făcea practică la spitalul Fundeni și a plecat ca voluntar împreună cu echipa de transplant.

Studenta moartă în accident era în anul V la Institutul Medico-Militar din București. Ea făcea practică la spitalul Fundeni și a plecat ca voluntar împreună cu echipa de transplant. Aurelia Ion, studenta în anul V la Facultatea de Medicina București, la Institutul Medico-Militar, are grad militar. Este din București, iar după ce i se face autopsia la Alba, va fi adusă la București și depusă la Capela Spitalului Militar.

Pe pagina de Facebook a fetei, se află un citat din Mahtma Gandhi: "Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it".

Aurelia Ion  a fost găsită în stop-cardio respirator de către echipajele care au ajuns la faţa locului, avea multiple fracturi şi traumatisme şi hipotermie severă, a declarat medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea.

 Medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea, a declarat, marţi dimineaţă, că tânăra a fost găsită în stop cardio-respirator, avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicală şi era în stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade. Ea a precizat că s-a încercat resuscitarea tinerei pe toată durata intervenţiei de coborâre a celorlalte cinci victime, însă manevrele au eşuat.

Procurorii au dispus ca autopsiile în cazul pilotului Adrian Iovan şi al studentei să fie făcute la Câmpeni (Alba), localitate în care se află trupurile neînsufleţite ale acestora, afirmă conducerea IML Cluj, care iniţial anunţase că pilotul şi fata vor fi aduşi la Cluj.

"Procurorii din Alba au dispus ca autopsia pentru cele două persoane decedate în accidentul din Apuseni să nu se mai facă la IML Cluj, ci la Câmpeni, judeţul Alba. Maşina pe care am trimis pentru ridicarea cadavrelor a fost rechemată la Cluj", a spus Vartic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel