Cine era să-l accidenteze cu mașina pe Paleologu?

paleologu
paleologu

Candidatul PDL la Primăria sectorului 1, Theodor Paleologu, povestește pe Facebook, cum era să fie accidentat, vineri, tocmai de colegul său de partid, Adriean Videanu, în timp ce trecea cu bicicleta ”pe la corturi”.

"La Romană nu mai erau umbrele și lumea era cam iritată. Am dat asigurări că meteorologii partidului prevăd ploi în ultima săptămâna de campanie, așa că mai păstrăm pentru sprintul final. Azi (vineri, n.r.) am vrut să profit de vremea frumoasă şi am trecut cu bicicleta pe la corturi. Mergând pe aleea paralelă cu Aviatorilor, cam prin faţa palatului Auschnitt, era sa dea Videanu cu maşina peste mine. Ne-am oprit, am râs amândoi, am continuat în uralele amuzate ale cozii care se formase în spatele maşinii lui", a scris candidatul PDL la Primăria sectorului 1.

Doar că peripețiile democrat-liberalului au continuat și la întoarcerea spre casă, însă pentru că nu s-a lăsat dominat de un șofer insistent, Paleologu s-a declarat mulțumit că cei i-au urmărit evoluția i-au dat dreptate.

" Întorcându-mă de la Charles de Gaulle spre casă, pe Dorobanţi, m-a claxonat un şofer sigur de sine şi dominator, făcându-mi semn să trec cu bicicleta pe trotuar. Nu m-am lăsat. Sunt un biciclist militant şi revendicativ: i-am făcut şi eu semn cu mâna că pe trotuar nu se poate (reparaţii, maşini parcate, mulţi pietoni, pistă firavă). Am avut impresia că lumea ţine cu mine: sper să nu mă fi înşelat...", a conchis Theodor Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel