Christian Ciocan a ajuns la spital

Surse medicale declară că în urmă cu ceva timp, Christian Ciocan a efectuat un consult la un spital din Capitală. De 7 luni, comisarul Christian Ciocan a fost retras de pe micile ecrane, se află sub un stres îngrozitor din cauza antipatiei pe care i-o poartă șeful său de la capitală, iar apropiaţii acestuia spun că purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei trece printr-o perioadă dificilă.

Popularul ”speaker” al Poliției  nu este iubit de noua conducere a Poliției Capitalei, mai precis de chestorul Lucian Guran. Acesta a declarat că Biroul de Presă al Poliţiei Capitalei se va desfiinţa. Situaţie în care comisarul Christian Ciocan, şeful acestui birou şi imaginea oficială a Poliţiei Capitalei din ultimii ani, riscă să fie disponibilizat.

Poliţia Capitalei este singura instituţie din cadrul Ministerului de Interne, din ţară, care desfinţează postul de purtător de cuvânt. “Nu am cunoştinţă, nu îinteleg şi nu comentez. Sunt prea mic pentru o ştire atât de mare, îl las pe bunul Dumnezeu să o facă!", a declarat comisarul Ciocan, în presă.

Christian Ciocan, speaker la Bruxelles

Această decizie este cel puţin curioasă deoarece Christian Ciocan are o pregătire vastă în comunicare, cunoştiinţe ce îi sunt mai mult recunoscute în afara ţării decât în România.

Christian Ciocan s-a numărat printre cei peste 600 de participanţi ai Summit-ului Comunicării 2011 organizat de Asociaţia Europeană a Directorilor de Comunicare la Bruxelles. Comisarul a fost invitat personal de catre Preşedintele EACD – Dr. Herbert Heitmann ca specialist în comunicare şi ca membru cu drepturi depline al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare (EACD). Christian Ciocan face parte din această asociaţie încă de la începutul anului 2010.

Poliţistul român a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicării 2011 în nume personal, toţi ceilalti participanţi reprezentând diverse companii.

De asemenea, Christian Ciocan Cartea a lansat şi cartea “Purtătorul de Cuvânt şi Comunicarea Eficientă. Poliţie şi Mass-Media”. Cartea este girată de Asociaţia Europeană a Directorilor de Comunicare. Totodată, cartea face referire şi la experienţa altor organizaţii – NATO şi Poliţiile din Los Angeles şi Chicago.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel