Ce a omis să ceară ministrul Fuia la Târgul Naţional al Mierii?

stelian fuia
stelian fuia

"Târgul Naţional al Mierii", organizat în Capitală, în perioada 20-22 aprilie, a prilejuit ministrului Agriculturii, Stelian Fuia, ocazia să cumpere mai multe sortimente din produsele apicole oferite spre vânzare. Doar că, ministrul Agriculturii a omis să ceară și bonul fiscal, care se eliberează la orice activitate de acest gen.

Fiind imediat observat de unul dintre reporterii prezenţi la eveniment, acesta a dorit să-i amintească ministrului ce trebuie să facă, pentru a nu încuraja evaziunea fiscală, potrivit RTV.net.

"Aţi luat produse si nu aţi cerut bon de casă. Cereţi bon că să nu încurajaţi evaziunea fiscală", i-a explicat reporterul lui Stelian Fuia.

Acesta, însă a răspuns prompt: "Nu cred că am incurajat evaziunea astăzi, aici".

În cadrul aceleiași vizite la "Târgul Naţional al Mierii", Stelian Fuia a recomandat românilor "să se întoarcă cu faţa către unul dintre sectoarele agricole foarte profitabile", afirmând că există posibilitatea ca și el să se dedice apiculturii, după ce nu va mai fi ministru.

"Când nu voi mai fi ministru, probabil mă voi apuca de apicultură. Recomand românilor să se întoarcă cu faţa către unul din sectoarele agricole foarte profitabile. Orice apicultor câştigă bani la ora actuală şi are un business bun. Decât să te vaieţi că nu ai loc de muncă, să stai în şomaj sau să aştepţi să obţii un un loc de muncă prost plătit, mai bine te întorci în mediul rural", a menţionat Fuia, precizând că există fonduri europene pentru deschiderea unei afaceri în acest domeniu, dar şi Programul Naţional Apicol pentru susţinerea investiţiilor în apicultură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel