Cătălin Chelu: Dan Fătuloiu s-a târguit cu mine ca o femeie. Plus: "De când am luat Alprom, dădeam case la toată lumea"

Catalin Chelu
Catalin Chelu

Omul de afaceri Cătălin Chelu, arestat preventiv pentru 29 de zile în dosarul „mită la MAI“ le-a povestit, joi, magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti că Dan Fătuloiu ajunsese să se târguiască cu el "ca o femeie" pentru a-l convinge să îi dea banii în biroul său de la MAI.

Chelu a arătat că Fătuloiu i-ar fi spus: "Hai să vorbim cum o rezolvăm, ce-mi oferi?", iat Chelu i-a răspuns: "Hai că-ţi dau o casă". El a adăugat că discuţiile au continuat până la momentul în care Dan Fătuloiu l-ar fi întrebat: "Da' pentru fi-miu ai o casă?", moment în care Chelu i-ar fi replicat: "Da". Ca să justifice cum a acceptat să dea mită constând în două case, Chelu le-a spus judecătorilor: "După tot ce se petrecuse acolo şi de când am luat Alprom, dădeam case la toată lumea", informează Mediafax.

"Fătuloiu s-a oferit să vină cu mine la maşină, când i-am zis că nu-s nebun, să vin cu bani acolo. Secretarul de stat m-a provocat. Fătuloiu ajunsese la un moment dat să se târguiască cu mine: «Vino, te rog, la mine». Se târguia ca o femeie, numai, numai să-i duc banii acolo (în biroul, n.r.). Când a văzut că nu-i aduc banii acolo, el s-a oferit şi a venit cu mine la maşină. În 19 noiembrie, Fătuloiu a spus: «Stai că vin cu tine», moment în care eu am ieşit pe holul ministerului să mă liniştesc după toate cele petrecute. A apărut imediat şi secretarul de stat, fapt ce m-a surprins, şi m-a condus jos pe scările ministerului. M-a luat de braţ şi mă tot întreba « Unde-s maşinile, unde-s banii?» Am ajuns într-un final la maşină, de unde i-am dat o pungă cu promoţionale, agende şi pixuri", a susţinut Cătălin Chelu în faţa instanţei.

În finalul declaraţiei sale, Chelu a conchis că a fost provocat de Dan Valentin Fătuloiu şi că flagrantul nu a fost unul corespunzător.

El a susţinut că, în opinia sa, s-a încercat manipularea mass-media, precizând că nu-şi poate explica de ce televiziunile erau de faţă şi de ce secretarul de stat nu a participat la flagrant.

Curtea de Apel Bucureşti judecă, joi, contestaţiile lui Cătălin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea faţă de deciziile de arestare preventivă a lor pentru 29 de zile în dosarul "mită la MAI".

Citeşte şi:

Cătălin Chelu, trimis în judecată de DNA

Cătălin Chelu, arestat pentru 29 de zile, în cazul mitei de la MAI

Chelu i-a cerut lui Fătuloiu să-i ”rezolve” dosarele penale, altfel îl dă ”pe mâna” presei

Cine este Cătălin Chelu, miliardarul din Galaţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel