Blejnar: Ponta a beneficiat de sponsorizări de 300. 000 de euro de la Vîntu şi Robert Negoiţă

blejnar
blejnar

Invitat în cadrul emisiunii Prim Plan de la TVR 1, de luni seara, președintele ANAF, Sorin Blejnar l-a acuzat  pe liderul PSD Victor Ponta  că asociaţia sa de automobilism ar fi primit ilegal suma de 300.000 de euro de la Robert Negoiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu.

De asemenea, Blejnar a explicat că Ponta are şi a avut mereu o problemă cu ANAF şi cu şeful instituţiei, din cauza declanşării campaniei de verificare a TVA-lui pe tranzacţiile făcute pe persoană fizică.

"Ponta are o problemă personală cu ANAF şi cu şeful ei. Este deranjat de faptul că am declanşat acea campanie de verificare a TVA-lui pe tranzacţiile imobiliare făcute pe persoană fizică. Unul din cei mai mari evazionişti este vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă.

"Domnul Ponta a beneficiat de sponsorizare vreo 300.000 de dolari de la Negoiţă, de la Umbrărescu şi de la Vîntu. Afirm în premieră că a primit bani şi de la Sorin Ovidiu Vîntu. Firma de raliuri a domnului Ponta a făcut nişte prestări de servicii fictive către domnul Vîntu şi şi-a luat în fiecare lună bani buni de acolo", a mai declarat Blejnar, la TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel