BLACK FRIDAY 2018: Care sunt cele mai așteptate produse cu reduceri

BLACK FRIDAY 2018:
BLACK FRIDAY 2018:

BLACK FRIDAY 2018: 98.2% dintre români așteaptă reducerile de Black Friday pentru a cumpăra și produse de îngrijire și make-up, arată un studiu realizat de BottegaVerde.ro pe un eșantion de 800 persoane.

BLACK FRIDAY 2018: Cosmeticele sunt o categorie pentru care sunt așteptate reduceri semnificative. Cei mai mulți (57.5%) își doresc discounturi cuprinse între 40-60%, însă un număr mare așteaptă Black Friday pentru a cumpăra cosmetice cu peste 60% mai ieftine.

BLACK FRIDAY 2018: Evenimentul cel mai așteptat de reduceri din România îi determină pe români să economisească în avans pentru a putea cumpăra produsele dorite, deși categoria Beauty nu este considerată în mod normal una de mare interes de Black Friday. 57.3% dintre participanții la studiul BottegaVerde.ro spun că au strâns bani în ultimele luni pentru a-și putea achiziționa produse de îngrijire și machiaj. Jumătate dintre respondenți sunt de părere că wishlist-urile magazinelor online sunt cea mai bună formă de a-și organiza produsele dorite și de a le comanda rapid la preț redus de Black Friday.

Părerile influencerilor contează: 66% dintre români țin cont de recomandările vedetelor

BLACK FRIDAY 2018: Atunci când își creează listele de cumpărături, cumpărătorii țin cont de recomandările bloggerilor, vedetelor și influencerilor. 66.4% dintre respondenți spun că îi influențează părerea acestora atunci când își aleg produsele cosmetice.

BLACK FRIDAY 2018: În mijlocul discount-urilor de Black Friday, românii se gândesc deja la cadourile pentru cei dragi, nu doar la wishlist-ul propriu. Astfel că 77% dintre respondenți spun că adaugă în coș și produse de îngrijire pentru prieteni și familie de Black Friday. Cele mai așteptate categorii sunt produsele de make-up (35%), urmate de creme și loțiuni de corp (18.5%), parfumuri (18.1%) și produse care tratează sau ameliorează probleme specifice ale pielii (10.1%).

BLACK FRIDAY 2018: Faptul că economisesc timp și au acces la o gamă mai largă de produse în magazinele online se dovedesc în continuare a fi doi factori foarte importanți pentru români când vine vorba de cumpărăturile de Black Friday. Totuși, discount-urile oferite exclusiv online sunt considerate stimulul cel mai important pentru cumpărători - 65% dintre ei spun că e cel mai important lucru care îi determină să cumpere din magazine online de Black Friday.

Coșul mediu de cumpărături de produse de beauty de Black Friday: 100-200 lei

BLACK FRIDAY 2018: Ținând cont de reducerile așteptate, cei mai mulți români plănuiesc să investească aproximativ 100 - 200 lei în comenzile online de produse cosmetice (51.7%), însă un procent de 14% spun că nu au o limită de buget pentru această categorie de produse și sunt dispuși să cheltuiască cât este nevoie pentru produsele pe care și le doresc. "Black Friday este un eveniment important pentru noi pentru că ne dorim să oferim clienților care apreciază de mulți ani produsele noastre, dar și celor care ne-au descoperit recent ocazia să se bucure de aromele preferate și să testeze produse noi. Categoria de cadouri este și ea una importantă și produsele în sine sunt alese de clienții noștri adesea pentru a fi oferite. Pe BottegaVerde.ro și în punctul nostru de vânzare din Promenada Mall București vom avea reduceri de până la 81% de Black Friday", declară Alexandru Diaconu, Antreprenor - Bottega Verde România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel