Urmărește emisiunea live


Băsescu, cel mai mare vânzător de fier vechi, spune Papaiani

sebastian-papaiani
sebastian-papaiani
 Într-o intervenția la România TV, actorul Sebastian Papaiani îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu de vânzarea Flotei Române şi spune despre şeful statului că este cel mai mare vânzător de fier vechi din România. Pentru că l-a dat afară din teatru, actorul a declarat că a vrut să-l pălmuiască pe Băsescu. [caption id="attachment_310597" align="alignleft" width="310"] Foto: qmagazine.ro[/caption]

"Pentru mine, preşedintele ţării, la câte fiare de vapoare a vândut, rămâne şi va rămâne ăl mai mare vânzotir de fier vechi din România", a declarat la România TV Sebastian Papaiani.

 Artistul a declarat că este supărat pe Traian Băsescu pentru că printr-o lege promulgată de el, toţi actorii au fost nevoiţi să se pensioneze la vârsta de 62 de ani. "M-a dat afară din teatru. La 62 de ani m-a pensionat. (...) Am fost revoltat, am vrut să îi dau două palme când m-am întâlnit cu el la primarie", a mai spus revoltat actorul. Cu toate acestea, Sebastian Papaiani spune că nu îl urăşte pe preşedinte şi spune că ştie cu siguranţă că nici Traian Băsescu nu îi poartă ranchiună.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel